tisdag 13 augusti 2013

Guldmanikyr!

Nu är naglarna fixade inför resan! Guld blir fint sen när jag blir brun :)




Tånaglarna är lika guldiga! :)

Snart är det packat och klart och imorgon kör vi ner till hesa och sen på kvällen är vi framme i bulgarien, ska bli nice, jag längtar!


6 kommentarer:

Martina sa...

Vad du sprang bra på "kvarten". Imponerad! Var kanski lika bra att ja int kom me för du sku nog ha fått langvänto på me i mål...

Ha de så trevligt i solen nu så ses vi på Juthbacka!

Kram, Martina

Jenni sa...

Ha en bra resa i solen! Jag måste använda solarium.... :D

Unknown sa...

Tack Martina! Gick nog ganska bra.. men alla som va mee va riktigt bra! sämsta tiden på halvmaraton va väl 2.06 eller nå liknand, ja mena hallåå-vem springer så snabbt!! :) Jo absolut vi syns på juthbacka, å om int vi syns så får vi höras å bestämma dejt! :)

Unknown sa...

Tack Jenni, vi syns på steppen sen när jag kommer tillbaka.. då kommer väl säkert nya programmet så jag får lära mig det när jag just har börjat hänga med på det här!! :)

Vickan sa...

Hej!
ja fundera en sån sak angående naglarna.. tog d läng för dej att få di att hålla länge? så på nån bild att du använder sina gel, d har ja oxå.. men mina håller i typ en vecka, efter d ha di släppt rätt myki i kanterna o börjar snabbt lossna i övre kanterna oxå. främst då hörnen! :/
tar väl ett tag att lär sej laga rätt o bra, men ork int rikti laga om di en gång i veckan typ :p

Unknown sa...

Hej vickan! :)
Det tog nog ett tag för mej också.. :) det e int helt lätt, men jag har lärt mig några tricks på vägen! :)
Jag har väldigt sköra och mjuka egna naglar så jag konstatera ganska snabbt att gel på dem inte hålls. nån dag bara så det har aldrig lyckats.
Jag limmar ju på plast tips och filar dem släta sen för att få långa naglar och gel sen ovanpå dem. Jag kolla lite videor på youtube också och fick lite ideer därifrån.
En viktig grej är att du har rena å flottfria naglar när du börjar! jag tvättar mina med diskmedel innan. Sen är det viktigt att nagelytan inte är det minsta glansig utan filad och ruggad..(?) yta!
Sen under proceduren med flera lager gel är det viktigt att inte röra nageln med nåt annat finger för då kommer det flott å då hålls det int lika bra.
2 veckor ser de bra ut för mej, efter det kräver de eventuellt lite "huolto" för att bli snygga igen. Nageln växer ju så det blir ju en rand utav det.. då kan man sätt genomskinligt lack ovanpå. Ännu ett tips om det frasar på ändan/kanten, sätt gel längst ut på ändan av nageln också.. nageln får lite rundare avslut/kant men det håller längre. LYCKA TILL!!