onsdag 1 maj 2013

Grillsäsongens inleds..

Mat, mat mat! :) Grillat är gott och nu har vi släpat fram grillen.


Vanlig grillkorv kan bli hur gott som helst med en fräsch sallad till, snabbt och enkelt.


Lite lyxigare kött till vappen, nöt innerfilé i hemmagjord marinad. Sallad, klyftpotatis, ugnsgrönsaker och egengjord guacamole. nammnamm! Till efterrätt åt vi tranbär med tjinuskisås.


För några dagar sen fixade jag till en av mina matbravurer, pastasalladen!

Jennas pastasallad:

Kokad fullkornspasta
Medwurst
Soltorkad tomat
rucola

Salladen är väldigt enkel men förvånansvärt god! Jag köper soltorkad tomat i olja för oljan blir samtidigt lite som dressing till salladen och ger god smak. Perfekt lunchsallad som är lätt att ta med i låda :)

2 kommentarer:

Crunches not Cookies sa...

Oij namm vad allt ser gott ut! :) Hur gjorde du guacamolen?

Unknown sa...

tack! Det var gott! I guacamolen blanda jag mosad avocado, kvark, salsasås och krydda med lite chilipulver och peppar. Istället för kvarken kan man ju ha gräddfil, cremé fraishe eller naturell yoghurt också om man vill.