Nu har jag i ungefär 10 månader ätit kvark till morgonmål i princip varje morgon. Det har blivit någon portion!
Jag delar upp 500g alltid på två dagar, äter alltid en halv burk.
 |
Sommarkvark: jordgubbar och svarta vinbär |
|
|
|
 |
Fruktkvark: vindruvor och cantaloupe melon |
 |
Kivi, jordgubbar och cashewnötter |
 |
Kvark med röda bär: Jordgubbar och röda vinbär |
 |
Vinterkvark: Torkade frukter och pecannötter |
 |
Valio sockerfri hallonsoppa och mandelmjöl |
 |
Nötkvark: Cashewnötkräm och russin |
 |
Vitaminkvark: cashewnötkräm, tranbär och havtornsbär |
 |
Grön kvark: Smoothie och kiwi |
 |
Smoothie och tranbär |
 |
Mango-nötkvark: Mangosmoothie och cashewnötkräm |
Här är alltså några tips på vad man kan blanda kvark med! Bra start på dagen och alltid lika gott tycker jag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar