lördag 26 september 2015

Mattis första sommar


Eftersom han föddes på hösten blev denna sommar hans första. Det var roligt att ha en gående nästan ettåring att spendera sommaren med. Fastän vi inte gjort nästan något speciellt så har vi ändå tagit vara på precis varenda dag med sol (de var ju ändå ganska få..).



Vi har hunnit vara ut till Mattis moffas villa ett par gånger och den senare av gångerna blev det en spontan båtfärd till Sandviken. Mattis hade jättekul, plaska med Tommy i vattnet, jaa- eller var det pappan som hade roligare kanske!? Mattis blev i alla fall slutkörd och slockna direkt i båten på hemvägen.



Längsta resan i sommar och för Mattis överhuvudtaget hittills var till ikea och ideapark i Tammerfors. Det är ju nåt helt annat att bila med en liten än när man är på tumis, allt på deras villkor. Restaurangen vi åt på vid ideapark hade riktigt dålig mat och jag skulle verkligen inte rekommendera men platsen valdes för att de hade ett helt LEKRUM som vår busunge fick roa sig i så föräldrarna överhuvudtaget ska få skyfflat i sig maten.





Så har vi ju busat med mommo och extramoffa pekka också. Mattis favoriter.





Och plaskat lite i poolen. En form av barnskötsel som var uppskattad av mamman också!

Inga kommentarer: